Harford County 911 centrum i USA som visas ovan valde matchande ek-laminat på golvplattor, trappor, räcken och ramper för att maximera estetiken.

 

Iso Floor för larmcentraler

Det högbyggda golvsystemet Iso Floor från Bergvik ger flexibilitet och styrka. Iso Floor är utvecklat för miljöer där föränderlig teknik kräver framtida modifieringar, därför är det ett utmärkt val för lednings- och larmcentraler.

 

Stålunderredet

Iso Floors stålunderrede består av 80x40 mm primär- och sekundärbalkar som skruvas ihop med fästvinklar och självborrande skruv.

Konstruktionen ger ett maximalt stabilt golvsystem, speciellt värdefullt vid integration av högre kontrollplattformar.

 

 

Lx och Ly är variablerna som definierar den statiska lastkapaciteten

 

Iso Floors unika gedigna/solida golvplatta med vinklad kant säkrar att alla golvplattor ligger dikt mot varandra och inte glider isär och skapar farliga kanter. Ett tunt kantband i ABS-plast ger fullt skydd av kanten på både golvplatta och laminat och ger en mjuk profil. Bergviks direktlaminat som är standard på Iso Floor är extremt slitstarkt och lättstädat.

 

Golvplattor finns även i andra ytbeläggningar för att passa olika projekt. Bergvik erbjuder även ett komplett utbud av tillbehör till Iso Floor. Bergvik Sweden är att lita på!

 

Golvskivor – Ytskikt

Iso Floors direktlaminerade golvplattor är miljövänliga (< 10 µg/m3 formaldehyd) och fullt återvinningsbara. Fullt sortiment av tillbehör finns, servicen är snabb och leveranstiden kort.

 

Bergviks direktlaminat som är standard till Iso Floor är extremt slitstarkt och lättstädat. Svåra fläckar som målarfärg eller bläck tas enkelt bort genom att gnugga med alkohol på fläcken.

Hög resistens mot tunga kemikalier. Vårt laminat är ett direktlaminat, det vill säga det lamineras direkt ihop med golvskivan, inget lim används som kan lossna.

 

 

Läs vårt kundreferensblad om hur Harford County Emergency Service i Maryland, USA, löste sina problem med Iso Floor från Bergvik i sin larmcentral.

Fördelar

  • Stålunderredet ger full stabilitet åt golvsystemet, speciellt värdefullt när man integrerar en uppbyggd kontrollplattform
     

  • Bergviks laminat lamineras direkt ihop med golvskivan utan att använda lim, detta gör att ytskiktet inte släpper
     

  • Iso Floors unika solida konstruktion av golvskivor med vinklade kanter säkrar att alla golvskivor ligger dikt mot varandra
     

  • Direktlaminerade golvskivor som är resistenta mot syror och kemikalier

Standarddekorer

A0040 Ek

 

H818 Al

 

 

M335 Granit